Könyvelés 30 Workshop

Időpont: 2020.08.25. 9:00 – 15:30 Helyszín: Sugár Mozi – Budapest 1148 Budapest, Örs vezér tere 24 Belépés: 5 000 Ft/fő vagy 9 000 Ft

Időpont:Augusztus 25.
Belépés: Díjköteles


Könyvelés 3.0 Workshop


Időpont: 2020.08.25. 9:00 – 15:30

Helyszín: Sugár Mozi – Budapest

1148 Budapest, Örs vezér tere 24

Belépés: 5 000 Ft/fő  vagy 9 000 Ft/fő
 

Olyanok szervezik, akik másképp gondolkodnak a könyvelésről, és ennek megfelelőek lesznek az előadások is. De nem csak az előadások lesznek újak, hanem a rendezvény tematikája is. Az idő felében párhuzamos interaktív workshopok lesznek. Belekérdezhetsz, megmutatják a gyakorlati oldalát is. És könyvelők is lesznek az előadói oldalon, nem lesz nehezen érthető szaknyelv.

Előadók:

  • Sárospataki Albert - Billingo A Billingo Könyvelői asszisztens besegít
  • Fülöp Olga - Számpatikus Hogyan tovább KATA?Te már felkészítetted az ügyfeleidet?
  • Várdai Béla - RELAX Kényelmes könyvelés egyszeresben is
  • Laczkovszki Gábor - Eszerzodes.hu Automatizált, papírmentes szerződéskötés ügyfelekkel, munkavállalókkal
  • Juhász Viktor - iSolutions A felhő legyen veled!
  • Szabó Dénes - Billcity Száma Workflow - A Billcity online számlakezelő folyamata
  • Szabados Marianna - A-consulting Könyvelőirodai esettanulmány: Váltás Könyvelés 1.0-ról Könyvelés 3.0-ra
  • Így könyvelünk mi és az IMA ERP “Kollégáktól kollégáknak”
     

 

Mi az a Könyvelés 3.0?
 

Sokat fejlődött a könyvelés módszertana és technikai megoldásai, mióta nyugdíjaztuk diákéveink egyik "kedvenc" emlékét, a franciakockás lapot.
A könyvelőprogramok megjelenésével beléptünk a digitalizált Könyvelés 1.0 korszakába, ahol a fókusz a számítógépes könyvelésen volt. Számos informatikai cég vágott bele a könyvelőprogramok fejlesztésébe, és működött az ügyfeleik nagy örömére. Mindenki örült, hogy nem kell kézzel könyvelni. És ez így is maradt másfél-két évtizeden keresztül.
Néhány könyvelőprogramban elkezdtek megjelenni az adatimport funkciók, és megkezdődött a Könyvelés 2.0 korszak, amikor a hangsúly az adatimportáláson volt. Mindenki örült, hogy sokkal könnyebb adatot rögzíteni, sőt, a piacon ezzel párhuzamosan elkezdtek megjelenni a könyveléstámogató rendszerek is.
 

És eljött 2018, amikor legnagyobb innovátorunk, a NAV is begyújtotta a rakétákat, megszületett az online pénztárgép, a számla adatok beküldése a NAV felé és egyéb hasonlók. 2020 végére olyan informatikai infrastruktúra jön létre, hogy egy adott vállalkozás szinte minden könyvelést igénylő tétele látszani fog a NAV-nál.  Jelentős adatvagyon halmozódik fel, amiből minden vállalkozás – valamint a könyvelője is – vissza tudja tölteni az adatait.
 

És ezzel kezdetét veszi a Könyvelés 3.0 korszaka, ahol rendszereket kapcsolunk össze. A könyvelőprogramok automatikus adatimportra lesznek képesek, beszippantva az adatokat a könyvelést támogató rendszerek szervereiről. A rendszerek a háttérben kommunikálnak egymással.

Az MKOE ajánlásával

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet:

 

 
 

2020-08-04 16:16