DigiKlub 2 - Dolgozzanak a robotok

1 év alatt 28 évnyi munkaórát spóroltak meg magyar könyvelők az Adriana könyvelőmodullal. Bemutatjuk hogyan! Várunk minden érdeklődőt!

Időpont:Március 24.
Belépés: Ingyenes


Jelentkezés: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfQS2azE2DcjkzYFGkG_3leU6a4VzktpDk34unW076sigbJEA/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0&gxids=7628

Az MKOE – annak érdekében, hogy minél jobban támogassa a tagságot ebben a kritikus időszakban, létrehozta az MKOE Digitalizációs Klubot, röviden DIGIKLUB-ot. A programsorozat keretében 2021-ben havi szinten tartunk gyakorlati példákat bemutató  beszélgetéseket, amikre rendszeresen, a piacon már sikerrel teljesítő vendégeket hívunk meg. Első, februári adásunk elsöprő sikere után márciusban is izgalmas témákkal készülünk.

A március 24-én 10:00 órás kezdettel startoló előadásunkban egy igazán innovatív, könyvelőket segítő céget, az Adriana Accounting csapatát ismerhetnek meg az érdeklődők.

A cég elsődleges küldetése, hogy visszaadja a könyvelők szabadidejét. Ezt úgy teszik, hogy robotizálják a pénzügyi és könyvelési folyamatokat. Mottójuk, hogy “Amit az ember helyett egy gép is el tud végezni, azt végezze is el a gép.”
Az Adriana Accounting a könyvelők körében az automata bank könyvelő moduljáról ismert. Ez egy bevált, bejáratott kiegészítő szoftver, amit ma már 19 könyvelő programhoz lehet igénybe venni.

Az előadás során minden érdeklődő megtudhatja, hogy miért ez az ország legelterjedtebb, legtöbb könyvelő által használt, bevált megoldása a bank könyvelésre! A beszélgető partnereink az Adriana ügyvezetője, illetve egy kisebb és egy közepes Adriana rendszert használó könyvelőiroda lesznek, akik beszámolnak a tapasztalataikról és eredményeikről.

Érdemes meghallgatni őket, hiszen 2020-ban, egy év alatt 53.982 munkaórát spórolt meg a szoftver a könyvelőknek, ami több, mint 28 évnyi munkaidő.

A beszélgetés során szó lesz az implementálás legnagyobb kihívásairól, a megtérülés idejéről, illetve a számokkal alátámasztott eredményekről.

Ahogy az első adás során, itt is lehetősége lesz a hallgatóságnak is kérdezni tőlünk és vendégeinktől.

Várunk mindenkit!

2021-03-22 08:37